Chuck Bartowski er bare en helt almindelig computernørd der arbejder i den lokale Buy More, altså lige indtil han en dag ved et uheld kommer til at downloade en fil med statshemmeligheder, som ender med at gøre hans hjerne til supercomputeren The Intersect. Det betyder at stakkels Chucks liv med ét vendes på hovedet da han kastes hovedkulds ind i en verden fuld af spioner, bomber og farlige hemmeligheder. Chuck bliver hurtigt rekrutteret af CIA og NSA som en omvandrende erstatning for deres supercomputer, men det gør bestemt ikke livet nemmere at han nu skal til at jonglere både en dagligdag i Buy More samtidig med sit nyfundne ansvar som hemmelig agent.
Via IMDB
Men Chuck er heldigvis ikke helt alene, han er nemlig under konstant overvågning af CIA agenten Sarah Walker hvis hovedopgave er at sikre at Chuk er i sikkerhed, og at hemmeligheden om supercomputeren i hans hjerne ikke kommer ud. Men når man er som Sarah er undercover CIA agent, ja så er man nødt til at have et arbejde... altså bare sådan for syns skyld. For man holder jo ikke længe som hemmelig agent hvis alle og enhver ved at man bruger alle sine vågne timer på at holde øje med supercomputeren inde i en nørds hjerne. Så udover at posere som Chucks kæreste får Sarah også arbejde på den tyske hotdog kæde Wienerlicious lige overfor Buy More så hun nemmere kan holde øje med ham.
Via IMDB
<
Godt nok er Wienerlicious kun med i første sæson af Chuck, men når man sidder med en lille foodie i maven, ja så kan man ikke undgå at spotte de mange hotdos der langes over disken af Sarah. I serien beskrives de som værende "gourmet hotdogs", men som så meget anden over på den anden side af Atlanten, så tror jeg der er tale om lidt af en overdrivelse. For de fleste af de hotdogs jeg så blive serveret var dyppet i dej, friteret og serveret på en pind.
Via Viaplay
Ja der er nok nogle der allerede har gættet at der er tale om den amerikanske specialitet corn dogs, og hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg nu ikke om jeg helt ville klassificere corn dogs som værende gourmet hotdogs. Men selvom statussen som gourmet hotter nok kan debatteres, besluttede jeg mig alligevel for at give mig i kast med at rekreere den famøse Wienerlicious hotdog fra Chuck, altså sådan som jeg forestiller mig at den smager.
Opskriften får I herunder, og så kan I jo selv hoppe i køkkenet og se om I vil kalde det her for en gourmet hotter eller ej.
Wienerlicious corn dogs
50 g bacon skiver
250 g fint majsmel
155 g hvid hvede mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 spsk. kokos palme sukker
350 ml mælk
1 spsk. olie
1 æg
1 spsk. fint hakket jalapeños
Mel
8 gode pølser
Olie til at fritere i
8 træspyd
Steg baconnet sprødt og lad det dryppe af på fedtsugende papir.
Hak nu det stegte bacon meget fint og stil til side
Bland nu alle de tørre ingredienser i en skål og pisk dem fri for klumper
I en anden skål piskes alle de våde ingredienser sammen
Nu piskes de våde ingredienser ind i de tørre indtil man har en glat dej - den skal være lidt tykkere end en pandekage dej
Sæt så pølserne på spyd og vend dem i melet
Nu vendes så chili og bacon i dejen hvorefter pølserne dyppes i dejen til de er helt dækkede.
Friter nu pølserne i den varme olie til de er gyldne og sprøde uden på