01 02 03 Nerdy Treats: Nørdernes år 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Nørdernes år

34
2016 ser ud til at blive det fedeste filmår EVER!!!, især hvis man er vild med superhelte film er der mange godter at se frem til fra både Marvel og DC i det kommende år. Ja jeg kan da allerede nu se at Christoffer og jeg skal i biffen rigtig mange gange i 2016, for for os nørder bliver det med sikkerhed et år med mange awesometacular øjeblikke. 

Nu er nytåret jo over os, og jeg ved at mange har for vane at kigge tilbage på året der er gået ved denne tid. Men jeg synes nu at man skal lade fortiden blive bag sig, og istedet se frem mod lysere tider. For når det gælder film kan vi vist hurtigt blive enige om at der faktisk kun har været få rigtige fede film i biffen i år. Derfor har jeg i anledningen af nytåret valgt at lave en liste over de film jeg glæder mig allermest til i det kommende år.
Så skal vi ikke bare se at komme igang med at se på hvilke lækkerier der venter os lige rundt om hjørnet.

#1 Doctor Strange (premiere den 3. november 2016)

Via IMDB

Filmatiseringen af Marvels Doctor Strange er nok den film jeg glæder mig allermest til at komme ind og se i 2016. Den er baseret på tegneserien af samme navn, og har Benedict Cumberbatch i hovedrollen som en dygtige men arrogant neurokirurg i verdensklasse. Efter en bilulykke bliver Stange's karriere dog ødelagt, og derfor begiver han sig ud på en rejse i søgen efter remedier der kan hjælpe ham  til at komme sig over sine skader. På rejsen møder han The Ancient One, en troldmand som tager ham under kærlig behandling, og lærer ham om hvordan man igennem magi kan beskytte verden mod alskens ondskab.

#2 Captain America: Civil War (premiere den 28. april 2016)


Captain America: Civil War er både den længe ventede fortsættelse til Captain America: The Winter Soldier, og startskuddet til fase 3 af MCU . I filmen er der et øget pres fra politisk side for at vedtage en lov om registrere alle superhelte, da endnu en international situation med Avengers truppe i føretrøjen har forårsaget umådelige skader. Dette skaber en masse gnidninger gruppen imellem, og ender med at dele The Avengers i to modstridende teams. Det ene under ledelse af Steve Rogers som ikke ønsker en registrering af heltene, da han ønsker at bevarer deres frihed til at beskytte jorden uden politisk indblanding. Det andet under ledelse af Tony Stark som støtter regeringens forslag om gennemsigtighed mellem heltene, så de kan stå til ansvar for evt. ødelæggelser de måtte forårsage.

# 3 Deadpool (premiere den 11. februar 2016)


Nu får vi endelig en ordentlig film om anti-helten Deadpool... for skal vi ikke bare lade være med at nævne X-men Origins: Wolverine alt for højt. I den kommende film får vi historien om hvordan lejesoldaten Wade Wilson optager alteregoet Deadpool, efter et eksperiment giver ham en øget healing faktor... lidt lige som den vi ser hos Wolverine. Med sine nyfundne kræfter, og en meget mørk form for humor ser vi igennem filmen Deadpool jage den mand som næsten endte med at ødelægge hans liv.

#4 X-men: Apocalypse (premiere den 19. maj 2016)


Til maj får vi endnu et kapitel i Bryan Singers X-men film, denne gang får vi lov til at møde intet mindre end verdens første mutant Apocalypse, en mutant som siden tidernes morgen er blevet hyldet som en gud, og som er så OP at alle X-mændende må gå sammen for at bekæmpe ham inden han udrydder menneskeheden, til fordel for en ny verdensorden hvor han kan regere suverænt.

#5 Gambit (premiere den 6. oktober 2016)

Via wikipedia
Der er endnu intet blevet offentliggjort om denne film endnu, men det betyder bare at jeg er endnu mere spændt på hvad den har at byde på. Det eneste der vides på nuværende tidspunkt er, at det er et spin-off fra X-men universet og at Channing Tatum spiller hovedrolle Remy LeBeau, en mutant som også går under navnet Gambit. Og ja det er den selv samme kick ass mutant som hjalp Wolverine i X-men Origins: Wolverine 

#6 Inferno (premiere den 13. oktober 2016)

Via saxo
Filmen Inferno er den 3. filmatisering af Dan Browns populærer bogserie om Harvard professoren Robert Langdon. Denne gang vågner Robert op på et hospital i Firenze men man han ikke huske hvad der er sket de sidste par dage, og inden længe er han også blevet centrum for endnu en mystisk menneskejagt igennem Firenzes gader. Med hjælp fra sygeplejersken Sienna og sin egen store viden om symbologi prøver Robert at slippe væk fra sine forfølgere, alt imens han må løse en af de mest komplicerede gåder han nogensinde har oplevet... for hvis ikke den bliver løst kan det have fatale konsekvenser for alle mennesker på jorden.

#7 Alice Through the Looking Glass (premiere den 25. maj 2016)Til næsten år kommer fortsættelsen på Alice in wonderland fra 2010. Endnu engang vender Alice tilbage til den broget verden Wonderland, for denne gang skal hunhave fingrene i et magisk scepter,. Dette scepter er det eneste der kan stoppe The Lord of Time fra at skrue tiden frem indtil Wonderland er blevet en trist, øde og gold verden.


#8 Batman v. Superman: Dawn of Justice (premiere den 24. marts 2016)


I efterfølgeren til Man of steel møder vi en Supermand som har løsrevet sig fra regeringen hvilket har skabt en del mistillid til ham fra verdens ledere. Mistillid er også hvad der får Gothams vigilante Batman til at udrøbe en intern krig mod frelseren af  Metropolis. Men mens de to værdige modstander bekæmper hinanden støder verden på en ny trussel i form af Doomsday. En trussel som er større end nogen anden jorden hidtil har mødt, og som kun kan besejres hvis de to kamphaner Batman og Superman kan hjælpe hinanden.

#9 Suicide Squad (premiere den 11. august 2016)


Amanda Waller, lederen af A.R,G.U.S beslutter at oprette en task force af superskurke... The Suicide Squad. Denne gruppe består af bl.a. Deadshot, Harley Quinn, Enchantress, Captain Boomerang, Killer Croc og El Diablo. Gruppen sættes til at udfører en hav af farlige opgaver til fordel for at få nedsat deres fængselsstraf.

#10 Fantastic Beasts and Where to Find Them (premiere den 17. november 2016)


Til næste år venter der endnu en film fra Harry Potter universet, denne gang kommer det dog til at handle om  Newt Scamander, forfatteren til bogen Fantastic Beasts and Where to Find Them. filmen foregår 70 år før Harry Potter and the Philosophers Stone, og kommer til at handle om Newts eventyrer i New Yorks hekse og troldmands samfund.

#11 Zootropolis (premiere den 12. februar 2016)


Disney's nye animations film Zootopia handler om ræven Nick Wilde som beskyldes for en forbrydelse han ikke har gjort, derfor ender han med at flygte fra byen Zootopia. Men politi kaninen Judy Hopps følger straks efter ham, og inden længe er hun også under mistanke. Derfor må ræven og kaninen arbejde sammen for at få begge deres navne renset, og måske kan de endda finde ud af at naturlige fjender sagtens kan ende med at blive bedste venner.

#12 Star Trek Beyond (premiere den 11. august 2016)


Star Trek Beyond er tredje film*  om  Captain Kirk, Spock, Scotty, Uhura, Bones og alle de andre ombord på USS Enterprise. Ellers vides der på nuværende tidspunkt ikke mere om den kommende films handling, men jeg er sikker på at den kommer til at blive lige så god som de andre to... også selvom J.J Abrams desværre ikke har indstrueret denne film.

*Jeg tæller naturligvis kun de seneste film her, da de har etableret deres egen tidslinje, og ikke som sådan følger de gamle Star Trek film.


#13 Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows (premiere den 2. juni 2016)


Turtle drengene er tilbage da New York endnu engang er truet af udryddelse. I modsætning til forgængere har Michael Bay denne gang skruet ekstra op for actionen, og holder sig lidt tættere på de karakterer og historier vi kender fra 80'ernes tegneserier. Om Krang er med vides dog ikke, men jeg har fingrene krydsede for at han om muligt bare har en lille cameo i filmen her. Til gengæld ved vi fra traileren at karaktererne Bebop og Rocksteady er med, og alene det faktum er nok til at jeg glæder mig rigtig meget til denne film


#14 Warcraft: The Beginning (premiere den 26. maj 2016)Til næste år kommer der endnu en filmatisering af et populært computerspil, og hvis man skal tro på traileren komme det til at være den mest vellykkede overgang fra spil til film man nogensiden har set. Selv har jeg aldrig spillet spillet, men jeg ser frem til at se hvordan striden mellem mennesker og orker portrætteres.

#15 The Secret Life of Pets (premiere den 4. august 2016)


The Secret Life of Pets handler om hunden Max som lever det søde liv på Manhattan sammen med sine ejere, men da ejerne en dag kommer hjem med hunden Duke vendes der om og ned på Max's liv. Ligepludselig er han ikke længere yndlings kæledyret, Men ikke nok med det, så kommer der også en helt anden trussel den stakkels hund skal forholde sig til.
Den lille kanin Snowball er nemlig ved at samle en hær af efterladte kæledyr som samme kan rejse sig, og få hævn over alle andre kæledyr og deres ejere. Derfor må Max og Duke lærer at arbejde sammen, så de ved fælles hjælp kan besejre Snowball og hans hær.

Etiketter:

35 36 37 38